Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αστυνομικών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού κρατούμενου εντός των κρατητηρίων της Πόλης Χρυσοχούς.
Ο Γενικός Εισαγγελέας, στο πλαίσιο της ακολουθούμενης διαδικασίας, απέστειλε χθες το πρωί στην Εισαγγελία της Αστυνομίας Πάφο το φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να καταρτιστούν τα κατηγορητήρια.
Περαιτέρω ο Αρχηγός Αστυνομίας απέστειλε επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα στην οποία υπέβαλλε ερωτήματα και ζητούσε διευκρινίσεις και γνωμάτευση για τη διαθεσιμότητα των Αστυνομικών που θα κατηγορηθούν.
Αναμένεται ότι σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας θα έχει τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα.
Οι δύο ένστολοι αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, κατηγορούνται για το αδίκημα του βασανισμού που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δεκατέσσερα έτη και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εκ προθέσεως που επισύρει ποινή μέχρι ισόβια κάθειρξη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




