Διμερείς συνομιλίες ΠτΔ-Νετανιάχου - Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ τη Δευτέρα

Διμερείς συνομιλίες ΠτΔ-Νετανιάχου - Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ τη Δευτέρα

Πραγματοποιείται το απόγευμα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου. Τη Δευτέρα, η Λευκωσία θα φιλοξενήσει την τριμερή συνάντηση κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, με τη συμμετοχή και του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, θέματα ενέργειας, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ-Ισραήλ, θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, η συνάντηση των δύο ηγετών αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ τον περασμένο Μάιο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον κ. Νετανιάχου, στο Προεδρικό Μέγαρο, και μετά την τελετή επίσημης υποδοχής θα παρακαθίσουν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από τη Χλώρακα στη Λεμεσό και το μεγάλο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Πρόστιμα ακόμα και για όσους αρνούνται παροχή δείγματος σε αλκοτέστ - Ποινές μέχρι και 10.000€ - Όλες οι λεπτομέρειες

Wolt: Μεγαλώνει η ομάδα στην Κύπρο - Αυξητική τάση στις πωλήσεις

Πόσο στοιχίζει μια μπουκάλα ουίσκι στην Κύπρο; Σε ποιες χώρες είναι φθηνό και σε ποιες ακριβό – Πίνακας

Πορεία στη Λεμεσό: «Τσάκωσαν» 24χρονο να έχει στην τσάντα του από σπρέι μέχρι σφυρί - Χειροπέδες και σε 43χρονο που υποκινούσε κόσμο να εναντιωθεί στους συμμετέχοντες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE