Ισημερινός: Ελεύθεροι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε σωφρονιστικά καταστήματα

Ισημερινός: Ελεύθεροι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε σωφρονιστικά καταστήματα

Πενήντα επτά φύλακες και αστυνομικοί οι οποίοι κρατήθηκαν όμηροι για πάνω από 24 ώρες από τροφίμους σε σωφρονιστικά καταστήματα του Ισημερινού αφέθηκαν ελεύθεροι, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η υπηρεσία φυλακών του κράτους της Λατινικής Αμερικής (SNAI).

Οι πενήντα φύλακες και οι επτά αστυνομικοί, όμηροι εγκλείστων «σε έξι φυλακές», πλέον «αφέθηκαν ελεύθεροι, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις (…) και είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε η SNAI.

Στη λακωνική ανακοίνωσή της δεν δίνεται καμιά διευκρίνιση για το πώς απελευθερώθηκαν, ή πώς τέθηκαν υπό ομηρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Netflix Σεπτεμβρίου: Κάνουν «comeback» σειρές που περιμέναμε - Δείτε όσα μας επιφυλάσσει η πλατφόρμα - Βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελεί σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια της Κύπρου να ενισχύσει το διεθνές της προφίλ ως αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός. Με έμφαση στην οικονομική διπλωματία, ο Πρόεδρος πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαφών σε τρεις πολιτείες, στοχεύοντας στην προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE