Ισημερινός: Ελεύθεροι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε σωφρονιστικά καταστήματα

Ισημερινός: Ελεύθεροι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε σωφρονιστικά καταστήματα

Πενήντα επτά φύλακες και αστυνομικοί οι οποίοι κρατήθηκαν όμηροι για πάνω από 24 ώρες από τροφίμους σε σωφρονιστικά καταστήματα του Ισημερινού αφέθηκαν ελεύθεροι, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η υπηρεσία φυλακών του κράτους της Λατινικής Αμερικής (SNAI).

Οι πενήντα φύλακες και οι επτά αστυνομικοί, όμηροι εγκλείστων «σε έξι φυλακές», πλέον «αφέθηκαν ελεύθεροι, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις (…) και είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε η SNAI.

Στη λακωνική ανακοίνωσή της δεν δίνεται καμιά διευκρίνιση για το πώς απελευθερώθηκαν, ή πώς τέθηκαν υπό ομηρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Netflix Σεπτεμβρίου: Κάνουν «comeback» σειρές που περιμέναμε - Δείτε όσα μας επιφυλάσσει η πλατφόρμα - Βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE