Ισημερινός: Ελεύθεροι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε σωφρονιστικά καταστήματα

Ισημερινός: Ελεύθεροι 57 φύλακες και αστυνομικοί που κρατούνταν όμηροι σε σωφρονιστικά καταστήματα

Πενήντα επτά φύλακες και αστυνομικοί οι οποίοι κρατήθηκαν όμηροι για πάνω από 24 ώρες από τροφίμους σε σωφρονιστικά καταστήματα του Ισημερινού αφέθηκαν ελεύθεροι, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η υπηρεσία φυλακών του κράτους της Λατινικής Αμερικής (SNAI).

Οι πενήντα φύλακες και οι επτά αστυνομικοί, όμηροι εγκλείστων «σε έξι φυλακές», πλέον «αφέθηκαν ελεύθεροι, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις (…) και είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε η SNAI.

Στη λακωνική ανακοίνωσή της δεν δίνεται καμιά διευκρίνιση για το πώς απελευθερώθηκαν, ή πώς τέθηκαν υπό ομηρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Netflix Σεπτεμβρίου: Κάνουν «comeback» σειρές που περιμέναμε - Δείτε όσα μας επιφυλάσσει η πλατφόρμα - Βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE