Στο κελί για οκτώ μέρες ο 22χρονος που συνελήφθη για απαγωγή του εθνοφρουρού

Στο κελί για οκτώ μέρες ο 22χρονος που συνελήφθη για απαγωγή του εθνοφρουρού

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 22χρονου για την υπόθεση ανάρτησης σε κοινωνικό δίκτυο για την Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 22χρονος, φέρεται να προέβη σε άσεμνη χειρονομία αναφορικά με τα επεισόδια στην Χλώρακα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία και κατόπιν τούτου εξασφάλισε δημοσιεύσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμό 22χρονου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπίστωσε ότι κάτοχος του πιο πάνω λογαριασμού ήταν 22χρονος από Συρία εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη στις 19:30 της Τετάρτης για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκληση και διέγερση βιαιοπραγίας, καθώς και διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος. Ακολούθως αυτός τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση μετά την προσαγωγή του στο Δικαστήριο. 

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στα πρόσφατα επεισόδια στην Χλώρακα συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE