Αυτό έγινε στη Λάρνακα το απόγευμα και βλέπατε ασθενοφόρα και πυροσβεστική!

Αυτό έγινε στη Λάρνακα το απόγευμα και βλέπατε ασθενοφόρα και πυροσβεστική!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 16:00 σήμερα (Τρίτη 25/8) από το οποίο τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα πληροφορίες ο οδηγός του σαλούν οχήματος 100 μέτρα μετά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού προς Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απο την Αστυνομία,  έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει βίαια στο κιγκλίδωμα και να ανατραπεί στο δρόμο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός και άλλοι δύο επιβαίνοντες ενώ στη σκηνή κλήθηκαν αμέσως ασθενοφόρο που μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για νοσηλεία.

Οι δυο από τους τραυματίες αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν, ενώ ο οδηγός του οχήματος παρέμεινε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Περισσότερα σε λίγο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE