Κρας-τεστ οι επόμενοι τέσσερις αγώνες - «Όπλο» η καυτή έδρα

Κρας-τεστ οι επόμενοι τέσσερις αγώνες - «Όπλο» η καυτή έδρα

Έστω και με την ψυχή στο στόμα, η ΑΕΛ κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής ΑΕΖ Ζακακίου στο «Αλφαμέγα» το βράδυ της Κυριακής (27/08), έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και προετοιμάζεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, για το Σαββατιάτικο (02/09, 20:00) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Πάφος FC.

Το πρώτο από μία σειρά αγώνων με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού από την 3η μέχρι και την 6η αγωνιστική, η Λεμεσιανή ομάδα θα κοντραριστεί κατά σειρά με Πάφο (εκτός), Ομόνοια (εντός), Απόλλων (τυπικά εκτός) και Ανόρθωση (εντός)!

Τέσσερις ματσάρες οι οποίες θα δείξουν σε μεγάλο βαθμο, αν και νωρίς ακόμα, ποιο δύναται να είναι το αγωνιστικό «ταβάνι» της φετινής ΑΕΛ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE