Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου, η επιτροπή αποτελείται από τέσσερις προσωπικότητες από τον χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, από τέσσερις προσωπικότητες από το χώρο των ιατρικών και βιολογικών επιστημών και τέσσερις προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους προερχόμενες από το χώρο οποιασδήποτε άλλης επιστήμης ή επαγγέλματος ή που έχουν διακριθεί σε οποιονδήποτε τομέα ή δραστηριότητα για την προσφορά τους.
Πρόεδρος της Επιτροπής έχει διοριστεί ο Κωνσταντίνος Φελλάς και ως μέλη οι Δρ Αριστοτέλης Κωνσταντινίδης, Ζωή Κυριακίδου, Δρ Κωνσταντίνος Κουρουπής, Γιάννης Αντωνιάδης, Ιωάννης Κκολός, Δρ Ελισσαίου Αφροδίτη, Δρ Γιώργος Σαμούτης, Δρ Γιώργος Γεωργίου, καθηγητής Μάριος Καριόλου, Δρ Παύλος Κωστέας, Ελένη Αθανασούλια και Δρ Παναγιώτης Παπαγιώργης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη Νέα Υόρκη το ξεκαθάρισμα σκηνικού για το Κυπριακό
Τη σολομώντεια λύση για το Πόθεν Έσχες Δικαστών βρήκε η Βουλή - Πώς και γιατί κατέληξε σε αυτή
Τραγικές πτυχές μέσα από το θάνατο του άστεγου 39χρονου στην Πάφο - Όσα ανέφερε ο φίλος του
Iσχυρή αστυνομική δύναμη όλο το βράδυ στην Χλώρακα - Θέλουν να αποτρέψουν νέα επεισόδια
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις