«Μίλησε» η νεκροτομή για τον 54χρονο αρχισμηνία της Εθνικής Φρουράς - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον 54χρονο αρχισμηνία της Εθνικής Φρουράς - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της μονάδας του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 31.08.2023 και ώρα 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο και η οικογένεια καλεί όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Παράκληση της οικογένειας όσοι παραβρεθούν στην κηδεία να είναι ντυμένοι στα άσπρα. Η ταφή θα ακολουθήσει μετά την εξόδιο λειτουργία στο Νέο Κοιμητήριο Πάφου στο Αναβαργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE