Χειροπέδες σε έξι για διακίνηση Σύρων μεταναστών από Τουρκία - Άφαντος ο εγκέφαλος του κυκλώματος

Χειροπέδες σε έξι για διακίνηση Σύρων μεταναστών από Τουρκία - Άφαντος ο εγκέφαλος του κυκλώματος

Στις έξι ανήλθαν οι συλλήψεις αναφορικά με την υπόθεση κυκλώματος διακινητών που έφερναν παράτυπους Σύρους μετανάστες από την Τουρκία στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι πρόκειται για υπόθεση την οποία η Αστυνομία διερευνά από τις 23 Αυγούστου και γι’ αυτήν είχαν εκδοθεί 12 εντάλματα σύλληψης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, για την υπόθεση είχαν συλληφθεί πέντε πρόσωπα, τα οποία τελούν ήδη υπό κράτηση ενώ χθες (29/8) έκτο πρόσωπο που καταζητείτο, εντοπίστηκε στη Λεμεσό και συνελήφθη.

Την ίδια στιγμή, καταζητούνται άλλα έξι πρόσωπα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης.

Αναφορικά με το που δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες ότι βρίσκεται ο εγκέφαλος του κυκλώματος, ο κ. Ανδρέου απάντησε ότι μαρτυρίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε τρίτη χώρα, πιθανώς στη Συρία.

Καταληκτικά, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να καταχωρηθεί στη Νομική Υπηρεσία τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE