Σταύρωσαν κοράκι και το κρέμασαν σε κοινή θέα στην Πάρο - Συνελήφθη ο δράστης

Σταύρωσαν κοράκι και το κρέμασαν σε κοινή θέα στην Πάρο - Συνελήφθη ο δράστης

Ακόμα ένα περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος ζώων εκτυλίχθηκε στην Πάρο με αγνώστους να σταυρώνουν και να κρεμούν σε κοινή θέα ένα κοράκι σε περιοχή της Πούντας.

Ο Σωτήρης Τζαφάς, που δημοσίευσε πρώτος τη φωτογραφία κάνοντας λόγο για κακοποίηση ζώου, έγραψε στο Facebook για το σταυρωμένο κοράκι που απαθανάτισε στο νησί, πως «αυτή είναι η τουριστική Πάρος. Βγάλτε συμπεράσματα. Κρίμα που υπάρχουν Παριανοί, σε τόσο χαμηλό επίπεδο ακόμα και που τους ανέχονται. Οι υπόλοιποι, να δυσφημούν τον τόπο τους. Ντροπή».

«Στην Πούντα της Πάρου σταύρωσαν ένα κοράκι και το άφησαν σε δημόσια θέα κι εγώ κάθε μέρα ντρέπομαι όλο και πιο πολύ για το είδος μας» έγραψε ο Πέτρος Κατσάκος που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία. Όπως αναφέρουν χρήστες των social media υπάρχουν Παριανοί που σταυρώνουν κοράκια και τα αφήνουν εκτεθειμένα, ώστε να διώχνουν άλλα πτηνά από τα χωράφια τους.

Μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας από τον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, βρέθηκε ο δράστης της απάνθρωπης και φρικτής πράξης και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη που καταδικάζει σύσσωμη η τοπική κοινωνία. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία», λέει στο protothema.gr ο δημαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE