«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 47χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα - Όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 47χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα - Όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά την επιχείρηση διενεργήθηκαν έρευνες σε δύο οικίες και ένα υποστατικό, 47χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 61 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα, 17,5 κούτες αδασμολόγητα ηλεκτρονικά τσιγάρα, 20,5 κούτες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 5175 γραμμαρίων και 14 κουτιά με φαρμακευτικά σκευάσματα.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή χρηματικού ποσού, ύψους €6,000 από τον 47χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE