Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τραγουδά και χορεύει σε εστιατόριο της Αθήνας

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τραγουδά και χορεύει σε εστιατόριο της Αθήνας

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και η Ζωζώ Σαπουντζάκη φροντίζει να απολαύσει κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Η γνωστή ηθοποιός παρά τα χρόνια της, διασκεδάζει σε κάθε ευκαιρία και δεν αφήνει τίποτα να της χαλάσει το κέφι. Αυτή τη φορά, βρέθηκε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας με καλούς της φίλους, με τους οποίους χόρεψε και τραγούδησε.

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το «μικρό γλέντι» τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό φαίνεται να τραγουδά μαζί με δύο μουσικούς το κομμάτι «Άρχισαν τα όργανα», ενώ κουνιέται επίσης στον ρυθμό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε: «Τέλος Αυγούστου και Εγώ περνάω όμορφα παρέα με τα φιλαράκια μου Σταύρο και Κωνσταντίνο στις όμορφες γειτονιές της Αθήνας».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE