Προσφυγικό Σωματείο Άσσια: «Παραπλανητική η ανακοίνωση του "δημάρχου" για δήθεν ένταση στα κατεχόμενα»

Προσφυγικό Σωματείο Άσσια:  «Παραπλανητική η ανακοίνωση του "δημάρχου" για δήθεν ένταση στα κατεχόμενα»

Καμία ένταση και κανένα επεισόδιο δεν σημειώθηκε στην κατεχόμενη Άσσια χθες όπου πραγματοποίησαν προσκύνημα 149 εκτοπισμένοι του χωριού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Άσσια” Κωνσταντίνα Παττίχη.

Η κ. Παττίχη είπε ότι επειδή οι εκτοπισμένοι δεν ζήτησαν λεγόμενη άδεια από τον “δήμαρχο” της κατεχόμενης Άσσιας, αυτό προκάλεσε την αντίδραση του “δήμου”, ο οποίος – όπως ανέφερε η κ. Παττίχη - “εξέδωσε παραπλανητική ανακοίνωση για δήθεν ένταση κατά τη διάρκεια της μετάβασης των Ε/κ στην Άσσια”.

Πρόσθεσε ότι η επίσκεψη στο κατεχόμενο χωριό πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εκτοπισμένοι μετέβησαν στην εκκλησία της Παναγίας και αργότερα είχαν την ευκαιρία ο κάθε ένας να επισκεφθεί το σπίτι του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE