«Δεν καλύφθηκε τίποτα» - Πάνω από 60 παιδιά στην Κύπρο χρειάζονται ρούχα και παπούτσια για το σχολείο

«Δεν καλύφθηκε τίποτα» - Πάνω από 60 παιδιά στην Κύπρο χρειάζονται ρούχα και παπούτσια για το σχολείο

Τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια εθελοντικών ομάδων να βοηθήσουν οικογένειες και παιδιά για επιστροφή στο σχολείο με αξιοπρέπεια.

Εκστρατείες μέσα από τις σελίδες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρουν τις ανάγκες των παιδιών, ωστόσο η εθελοντική ομάδα "For a better World" αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση ότι 60 περίπου παιδιά δεν έχουν καλυφθεί με τα απαραίτητα για το σχολείο.

"Μετά λύπης αναφέρω ότι χθες και σήμερα δεν καλύφθηκε τίποτα και κανένα παιδί.
Εξακολουθούν να εκκρεμούν 60 παιδιά αρκετά από αυτά Γυμνασίου και Λυκείου οπού έχουμε μονό 7 μέρες στην διάθεση μας ώστε να έχουν ρούχα, παπούτσια και γραφική ύλη για να επιστρέψουν.

Η εκστρατεία για συγκέντρωση σε είδη ή σε κουπόνια ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες. Ωστόσο η πλειοψηφία παιδιών δεν έχει καλυφθεί, με αρκετά παιδιά να μην έχουν τα απαραίτητα να επιστρέψουν στο σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE