Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας “Γενί Ντουζέν”, με τίτλο “Το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο..Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για αγνοούμενους”, ο βοηθός του Τ/κ μέλους στη ΔΕΑ, Μουράτ Σοϊσάλ, είπε ότι το αυτοκίνητο είναι αναποδογυρισμένο, φαίνονται οι τροχοί αλλά λόγω των πληροφοριών ότι μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκονται δύο Τ/κ αγνοούμενοι από το 1963 οι εργασίες προχωρούν με αργούς και προσεκτικούς ρυθμούς.
Είπε ακόμα ότι λόγω της καθυστέρησης στις εργασίες, το όχημα αναμένεται να ρυμουλκηθεί ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Αναφέρεται ακόμα ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν στη ΔΕΑ κάνουν λόγο για τους Τ/κ αγνοούμενους από το 1963, Σεβκέτ Καντίρ και Ιμπραχίμ Νιντάι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




