Ο θετικότατος Αρμπολέδα και οι 469 ημέρες απραξίας!

Ο θετικότατος Αρμπολέδα και οι 469 ημέρες απραξίας!

Ο Ιβάν Αρμπολέδα ήρθε στην Ανόρθωση πριν μερικούς μήνες και βλέποντας το βιογραφικό του, καταλάβαινες πως έχει ποιότητα, ωστόσο έψαχνε το restart.

Στους πρώτους δύο αγώνες κάτω από τα δοκάρια της «Κυρίας», δέχθηκε μόλις 1 γκολ και πραγματοποίησε αρκετά καλές επεμβάσεις. Απέδειξε ότι είναι δύσκολο να τον νικήσεις κόντρα σε Οθέλλο και Εθνικό, δείχνοντας αρκετά καλά αντανακλαστικά σε κοντινές αποστάσεις, ενώ είχε εκπληκτικές αποκρούσεις σε μακρινά σουτ.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE