Θέλει να κάνει το δύο στα δύο… κόντρα στους νεοφώτιστους

Θέλει να κάνει το δύο στα δύο… κόντρα στους νεοφώτιστους

Βουλγαρία: Ενθαρρύνει τους Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Οθέλλο (20:00, Cytavision Sports 1HD, Themasports) στο «Αμμόχωστος», για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta 2023/24.

Η «Κυρία» θέλει να δώσει συνέχεια μετά και το νικηφόρο ξεκίνημα με 3-1, κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει την νεοφώτιστη ομάδα, αφού απέδειξε κόντρα στον Απόλλωνα, πως δεν ήρθε στην πρώτη κατηγορία, για να δίνει εύκολους βαθμούς στους μεγάλους, αλλά για να παλέψει και να τους βάλει δύσκολα, με μοναδικό στόχο την παραμονή.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE