Παραιτήθηκε και ο υποδιευθυντής του Βρετανικού Μουσείου Τζόναθαν Ουίλιαμς

Παραιτήθηκε και ο υποδιευθυντής του Βρετανικού Μουσείου Τζόναθαν Ουίλιαμς

Παραιτήθηκε και ο υποδιευθυντής του Βρετανικού Μουσείου Τζόναθαν Ουίλιαμς, ελάχιστες ώρες μετά την παραίτηση του Διευθυντή.

Το σκάνδαλο μεγατόνων, για άγνωστο αριθμό κλεμμένων αρχαιοτήτων που έχουν “κλαπεί, απουσιάζουν ή καταστράφηκαν” από τις αποθήκες θησαυροφυλάκια του μουσείου δεν θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο στις θέσεις τους τους επικεφαλείς του ιδρύματος, το οποίο βλέπει τη αίγλη του να χάνεται υπό το βάρος των αποκαλύψεων.

Είναι ο τρίτος υπάλληλος που αποχωρεί μετά την απόλυση του υπεύθυνου για τις ελληνικές συλλογές Πίτερ Χιγκς, και τον διευθυντή Χάρτουϊκ Φίσερ.

Η ανακοίνωση του Μουσείου ήταν λιτή: «Ο αναπληρωτής διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου Τζόναθαν Ουίλιαμς συμφώνησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τα κανονικά του καθήκοντα μέχρι να ολοκληρωθεί η ανεξάρτητη έρευνα για τις κλοπές στο Μουσείο. Αυτό θα συμβεί με άμεση ισχύ».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενώπιον στρατοδικείου 2 πρόσωπα για τις υποθέσεις με θύματα την Νάταλυ Νεοφύτου και τον Ξάνθο Κυριάκου

Στους 246 οι καταγεγραμμένοι μετανάστες στο συγκρότημα στη Χλώρακα – Περιθώριο 15 ημερών για εκκένωση

Τυλίχτηκε στις φλόγες λεωφορείο - Εγκλωβίστηκαν τρεις επιβάτες - Έσπασε το γυαλί ο οδηγός

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE