Πείσμωσαν μετά την... τζάμπα ήττα - Το ενισχυμένο πλάνο και το έξτρα κίνητρο

Πείσμωσαν μετά την... τζάμπα ήττα - Το ενισχυμένο πλάνο και το έξτρα κίνητρο

Τζάμπα ήττα δέχθηκε χθες βράδυ στο Βέλγιο ο ΑΠΟΕΛ από τη Γάνδη, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έλεγχαν το ματς στη «Γκελάμκο Αρένα» και πήγαινε... καρφωτό για 0-0. Τελικά, όχι μόνο έχασαν, αλλά δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους στη ρεβάνς για ανατροπή και πρόκριση στους ομίλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE