«Έφυγε» η Hersha Parady, πρωταγωνίστρια στο «μικρό σπίτι στο λιβάδι» - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

«Έφυγε» η Hersha Parady, πρωταγωνίστρια στο «μικρό σπίτι στο λιβάδι» - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Η πρωταγωνίστρια της εμβληματικής σειράς, "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι", Hersha Parady, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός που έπαιξε τη δασκάλα του Walnut Grove, Alice Garvey, ήταν 78 ετών.

Απεβίωσε την Τετάρτη στο σπίτι του γιου της Τζόναθαν Πέβεραλ στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια.

Ο Πέβεραλ επιβεβαίωσε το γεγονός στο The Hollywood Reporter.

Η πρωταγωνίστρια είχε διεγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο λίγο καιρό πριν και μάλιστα είχε δημιουργηθεί ένας λογαριασμός GoFundMe για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων της.

Ο Πέβεραλ αποκάλυψε ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε μηνιγγίωμα σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα φέτος.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενελάος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, για προετοιμασία της αυριανής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE