Ζελένσκι για Πριγκόζιν: «Δεν έχουμε σχέση με τη συντριβή - Όλοι καταλαβαίνουν ποιος έχει»

Ζελένσκι για Πριγκόζιν: «Δεν έχουμε σχέση με τη συντριβή - Όλοι καταλαβαίνουν ποιος έχει»

H Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με τη συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο ηγέτης της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, όπως τόνισε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στο Κίεβο.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον θάνατο του Πριγκόζιν, ο επικεφαλής του ουκρανικού κράτους είπε: «Όταν η Ουκρανία μίλησε και απηύθυνε έκκληση στις χώρες του κόσμου για τα αεροπλάνα, δεν εννοούσαμε αυτό, αλλά εννοούσαμε κάτι εντελώς διαφορετικό και θέλαμε υποστήριξη. Αν και, πιθανώς, θα βοηθήσει σίγουρα και σε κάποια κατεύθυνση».

Και συνέχισε, «φωτογραφίζοντας» κι αυτός, μετά τον Μπάιντεν, τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Ρωσία: «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή την κατάσταση, αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται ποιος έχει σχέση».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς ρεύμα τα κατεχόμενα: «Βολές» προς ΑΗΚ - Πώς απαντούν οι αρμόδιοι

Εξετάζουν την περιοχή για να βρουν τον δράστη της ληστείας στη Χλώρακα - Φέρει εκδορές και μώλωπες η 65χρονη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE