«Τρελό» γέλιο με κατάστημα στην Κύπρο - Καθαρίζει χαλιά, σιδερώνει ρούχα ή πουλά κουνέλια; - Φωτογραφία

«Τρελό» γέλιο με κατάστημα στην Κύπρο - Καθαρίζει χαλιά, σιδερώνει ρούχα ή πουλά κουνέλια; - Φωτογραφία

«Έσπασε» το διαδίκτυο και πάλι, ανάρτηση που έγινε στην σελίδα «I Love Cyprus Ρε», με κατάστημα στην Κύπρο το οποίο μας έχει συγχίσει για το τι υπηρεσίες τελικά παρέχει.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που ανάρτησε η συγκεκριμένη σελίδα διαφαίνεται μια βιτρίνα καταστήματος στην Κύπρο το οποίο, με τεράστια κεφαλαία γράμματα γράφει ότι καθαρίζονται χαλιά και φλοκάτες, ενώ σε μια μικρότερη ανακοίνωση πιο κάτω γράφουν ότι σιδερώνονται ρούχα και σε μια άλλη πάρα δίπλα, γράφει ότι πωλούνται κουνέλια.

Εύλογο ερώτημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κατά πόσο ο ιδιοκτήτης είναι ένας καταπληκτικός «multi-tasker» ή εάν περνά από κάποιου είδους «κρίση ταυτότητας» και προσπαθεί να αποφασίσει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει η επιχείρησή του.

Αξίζει να αναφερθεί πως, η εν λόγω φωτογραφία έλαβε πάρα πολλά σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς ρεύμα τα κατεχόμενα: «Βολές» προς ΑΗΚ - Πώς απαντούν οι αρμόδιοι

Εξετάζουν την περιοχή για να βρουν τον δράστη της ληστείας στη Χλώρακα - Φέρει εκδορές και μώλωπες η 65χρονη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE