Ελλάδα: Γιος και εγγόνια έδεσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον παππού τους - Έμεινε όλη τη νύχτα δεμένος

Ελλάδα: Γιος και εγγόνια έδεσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον παππού τους - Έμεινε όλη τη νύχτα δεμένος

Δεν χωράει ο νους τα πρωτοφανή βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν ένας 40χρονος και οι δυο γιοι του ηλικίας 23 και 17 χρόνων τον πατέρα και παππού τους για να τον ληστέψουν, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Συκούλας στην Αμφιλοχία όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο και αιμόφυρτο.

Οι τρεις τους εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του 68χρονου με τον οποίο ο γιος του είχε οικονομικές διαφορές, τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον με ένα σχοινί και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με γροθιές και κλωτσιές. Όταν έκαμψαν κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, ερεύνησαν το σπίτι, άρπαξαν 1.700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν κλειδώνοντας την πόρτα.

Ο άτυχος πατέρας και παππούς έμεινε όλη τη νύχτα δεμένος, ώσπου κατάφερε να λυθεί και να πηδήξει από το παράθυρο καταφεύγοντας στην Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, ο... «στοργικός» γιος και τα δυο παιδιά του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για αρπαγή, σωματική βλάβη, ληστεία και ενδοοικογενειακή βία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE