Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 23χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε δικαστικό διάταγμα κράτησης, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης που αφορά υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν στην Δημοκρατία.
Η βάρκα μήκους επτά περίπου μέτρων, ανακόπηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου από άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, σε απόσταση επτά ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Κύπρου και διαπιστώθηκε ότι σε αυτήν επέβαιναν 27 άνθρωποι, 23 άνδρες, 2 γυναίκες και δύο παιδιά.
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν ο πλοηγός της βάρκας.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γέμισαν βαλίτσες και γυρίζουν τον κόσμο οι Κύπριοι - Ποιους προορισμούς επιλέγουν
Η πολιτική αεροπορία Ρωσίας επιβεβαιώνει τον θάνατο Πριγκόζιν
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις