Έρχονται αλλαγές… με στόχο το «διπλό»

Έρχονται αλλαγές… με στόχο το «διπλό»

Ο Απόλλωνας θέλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, με την ισοπαλία κόντρα στον Οθέλλο και να πάρει το πρώτο τρίποντο, την Κυριακή (27/8, 20:00) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο «Αλφαμέγα», οι γαλάζιοι δεν εμφανίστηκαν όπως θα έπρεπε και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γαρπόζη, ήρθε η απώλεια 2 βαθμών.

Πλέον στον Απόλλωνα έχουν την προσοχή τους, στην 2η αγωνιστική και την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και το πρώτο τρίποντο, στη νέα χρονιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE