Τεράστιο πλήγμα για την κυπριακή Tv! Πήρε πόδι μια και καλή η ξανθιά παρουσιάστρια από το κανάλι…

Τεράστιο πλήγμα για την κυπριακή Tv! Πήρε πόδι μια και καλή η ξανθιά παρουσιάστρια από το κανάλι…

Είχε καταντήσει μέχρι και κουραστικό το σίριαλ γύρω από το όνομα της όμορφης ξανθιάς παρουσιάστριας, αφού τους τελευταίους μήνες ήταν αμφίβολη η παραμονή της στο κανάλι, μέσα από το οποίο έγινε διάσημη.

Πολλά ειπώθηκαν, άλλα τόσα γράφτηκαν ενώ αρκετές ήταν οι φορές που είδαμε τη δημοφιλή παρουσιάστρια του Extra  να φιγουράρει ως πρώτη μούρη σε περιοδικά κι εκπομπές.

Αυτή τη φορά όμως, δυστυχώς θα λέγαμε, το κορίτσι που έκανε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με τα κυπριακά, παραδοσιακά τζογαδόρικα παιχνίδια, φεύγει οριστικά από το κανάλι, κάτι για το οποίο μας ενημερώνει η ίδια μέσω Facebook.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει η Μαρία Morgan Νικολάου:

Εμείς πάντως να ευχηθούμε στην παρουσιάστρια καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει και είμαστε σίγουροι πως θα έχει ανάλογη επιτυχία.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE