Νέα απάτη με sms: «Καμπανάκι» από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών

Νέα απάτη με sms: «Καμπανάκι» από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών

Για νέα απάτη μέσω της αποστολής sms, προειδοποιεί το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, τη Δευτέρα. 

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα αναφέρει ότι στη νέα απόπειρα εξαπάτησης με την αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων, οι παραλήπτες ενημερώνονται ότι το δέμα τους βρίσκεται στις αποθήκες των Ταχυδρομίων και καλούνται να επιβεβαιώσουν την πληρωμή του Τελωνείου (€2,39) πατώντας σε σύνδεσμο που παρέχεται.

Επισημαίνει τρία σημεία που πρέπει να προσέχει το κοινό για να διαπιστώσει ότι η επικοινωνία δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τα μηνύματα σε κινητό δεν παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος www.cypruspost.post, ότι τα Κυπριακά Ταχυδρομεία δεν θα επιστρέψουν αντικείμενο ή δεν θα παραδώσουν αντικείμενο επειδή δεν καταβλήθηκαν δασμοί/φόροι και ότι οι πληρωμές δεν κατεθύνονται στην πλατφόρμα διαδικτυακών πληρωμών της JCCSmart, αλλά σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Σύσκεψη στο Προεδρικό: Ψάχνουν λύσεις για τους μετανάστες στη Χλώρακα - Τα γεγονότα που οδήγησαν στην «έκρηξη» της κατάστασης

Τα 30 χωριά της Κύπρου που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν - Ποια είναι και πόσους κατοίκους έχουν

Κοντά σε νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών η Κύπρος - Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια το επτάμηνο - Οι 10 top αγορές

Με φειδώ και υπό προϋποθέσεις η δημιουργία νέων θέσεων στο Δημόσιο το 2024 - Τι θα γίνει με τους αορίστου χρόνου

«Βαρύ» πρόστιμο σε επτά κυνηγούς - Τους έπιασαν να κυνηγούν σε απαγορευμένες περιοχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE