Απίστευτο ατύχημα – Σε κώμα πρώην πιλότος της F1 (Βίντεο)

Απίστευτο ατύχημα – Σε κώμα πρώην πιλότος της F1 (Βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος Τζάστιν Γουίλσον, μετά από σοβαρό ατύχημα στον αγώνα του πρωταθλήματος Indycars στο Ποκόνο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Βρετανός υπέστη βαρύτατο κρανιοεγκεφαλικό τραύμα και βρίσκεται σε κώμα όπως ανακοινώθηκε.

Ο πρώην οδηγός της Minardi και της Jaguar χτυπήθηκε στο κεφάλι από κομμάτι που έφυγε από το μονοθέσιο του αντιπάλου του, Σέιτζ Κάραμ, όταν ο τελευταίος είχε έξοδο και χτύπησε στις μπαριέρες. 

Ο Γουίλσον -που μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο με ελικόπτερο- είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, ηλικίας επτά και πέντε ετών.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE