Tης CYTA το ανάγνωσμα – Τα ψάλλουν σε Αναστασιάδη οι συντεχνίες

Tης CYTA το ανάγνωσμα – Τα ψάλλουν σε Αναστασιάδη οι συντεχνίες

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πάνε σήμερα (Δευτέρα 24/8) οι πέντε συντεχνίες των εργαζομένων της CYTA, για να εκφράσουν την έντονη διαφωνία τους, με την απόφαση της κυβέρνησης για αποκρατικοποίηση του οργανισμού.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Οι εκπρόσωποι των συντεχνιών θα ζητήσουν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη διευκρινήσεις σε ότι αφορά το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων όπως και το συνταξιοδοτικό. Συγκεκριμένα αυτό που θα θέσουν ενώπιον της κυβέρνησης είναι τις ανησυχίες τους σε ότι αφορά την εξασφάλιση εργασίας των υπαλλήλων της CYTA στον δημόσιο τομέα και πως θα γίνει αυτό κατορθωτό.

Επίσης αναμένεται να υποβάλουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αίτημα για παράταση της μεταβατικής περιόδου αποκρατικοποίησης του οργανισμού.  

Οι συντεχνίες θα συναντηθούν εντός της ημέρας και με τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE