Θλίψη για το θάνατο της 32χρονης Παντελίνας- Πάλευε με τη νευρική ανορεξία

Θλίψη για το θάνατο της 32χρονης Παντελίνας- Πάλευε με τη νευρική ανορεξία

Θλίψη για τον θάνατο της 32χρονης Παντελίνας Βασιλείου, η οποία πάλευε με την νευρική ανορεξία.

Μια γυναίκα η οποία έδινε για χρόνια μάχη με την νευρική ανορξεία ενώ πριν λίγο καιρό , είχε παρουσιαστεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας, διεκδικώντας το αίτημα για δημιουργία δομων που αφορούν άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Γνωστή μέσα από τις παρεμβάσεις της στα social media μιλούσε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης τέτοιων περιστατικών, κρουοντας τον κοδωνα στους ιθύνοντες του κράτους να επιδείξουν προσοχή στα δικαιώματα ατόμων που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Λακατάμια, το Σάββατο 19 Αυγούστου, ώρα 10:30. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 10:00. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας.

Αντί στεφάνων παράκληση της οικογένειας είναι όπως γίνονται εισφορές για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα RMHC.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE