Σίκινος: Αποχαιρετούν τους τουρίστες που φεύγουν με το πλοίο κάνοντας... βουτιές στο λιμάνι

Σίκινος: Αποχαιρετούν τους τουρίστες που φεύγουν με το πλοίο κάνοντας... βουτιές στο λιμάνι

Kατά τον απόπλου δεκάδες νεαρά άτομα του νησιού βουτούν από την προβλήτα μέσα στη θάλασσα και παίζουν με τα απόνερα του θέλοντας για να αποχαιρετίσουν τους φίλους και τους συγγενείς τους που έχουν επιβιβαστεί σε αυτό.

Το έθιμο ξεκίνησε πριν από χρόνια στη Σίκινο: Οι νέοι του νησιού βουτούσαν από την προβλήτα αποχαιρετώντας το τελευταίο πλοίο του καλοκαιριού.

Οι διασκεδαστικές αυτές βουτιές κατά τον απόπλου, που συναντώνται και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, έγιναν στο πέρασμα του χρόνου και ένας ξεχωριστός τρόπος αποχαιρετισμού στους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τους τουρίστες, ο οποίος μένει αξέχαστος.

Φυσικά, η βουτιά στα απόνερα του πλοίου της γραμμής, είναι και μία πρώτης τάξεως διασκέδαση! Δείτε σχετικό βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Ο βουλευτής Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Σταύρος Παπαδούρης είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος, ο οποίος εξελέγη με 350 ψήφους έναντι του ανθυποψηφίου του Κυριάκου Τσιμίλλη, ο οποίος έλαβε 129 ψήφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE