Ο χωρισμός της βγήκε σε… καλό!Η σταρ απέκτησε κορμάρα και δεν το κρύβει!

Ο χωρισμός της βγήκε σε… καλό!Η σταρ απέκτησε κορμάρα και δεν το κρύβει!

Ύστερα από τον άσχημο τρόπο που αναγκάστηκε να δώσει τέλος στο γάμο της , όταν είδε τον σύζυγό της να παρτάρει ασταμάτητα με κάποια άλλη μπροστά στο φωτογραφικό φακό των παπαράτσι χωρίς καμία ντροπή, είναι λογικό πως η Κourtney Κardashian δεν θα πέρασε και την καλύτερη περίοδο αυτοπεποίθησης.

Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω, και από την πρώτη στιγμή προτίμησε να ασχοληθεί με τον εαυτό της και την εμφάνισή της, παρά να κάτσει σπίτι της και να... κλαίει την άσχημη τύχη της. Και ιδού τα αποτελέσματα ,μόλις λίγο καιρό αργότερα!


Η ριάλιτι σταρ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία, αποκαλύπτοντας το καλογυμνασμένο και αδύνατο σώμα της! Ο Scott Disick είναι πλέον παρελθόν, και εκείνη δείχνει πανέτοιμη για καινούρια πράγματα στη ζωή της.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE