Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από αλλεργικό σοκ – Με συνοδεία περιπολικού στην πλησιέστερη κλινική

Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από αλλεργικό σοκ – Με συνοδεία περιπολικού στην πλησιέστερη κλινική

Βοήθεια έδωσαν μέλη της Αστυνομίας για έγκαιρη μεταφορά ανήλικου κοριτσιού σε νοσηλευτήριο για να τύχει άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα 14 Αυγούστου, 2023, γύρω στις 8.40 το βράδυ, ενώ μέλη της Αστυνομίας, διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο σε περιοχή του Πρωταρά, όπου υπήρχε αυξημένη τροχαία κίνηση, αντιλήφθηκαν όχημα, να έχει θέσει σε λειτουργία τα φώτα κινδύνου και ο οδηγός να κορνάρει συνεχώς.

Αμέσως, οι αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα και ο οδηγός, τους ανέφερε ότι η ανήλικη κόρη του έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας, λόγω του ότι είχε υποστεί αλλεργικό σοκ και θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας με άμεσες ενέργειες και με τη χρήση φάρων και σειρήνων του υπηρεσιακού οχήματος, συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο, στην πλησιέστερη κλινική, όπου το κορίτσι έτυχε της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.

Ο πατέρας της ανήλικης ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, ώστε να φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE