Σε ανοδική πορεία η τιμή του σιταριού μετά από ρωσικές βομβιστικές επιθέσεις σε ουκρανικές υποδομές

Σε ανοδική πορεία η τιμή του σιταριού μετά από ρωσικές βομβιστικές επιθέσεις σε ουκρανικές υποδομές

Το σιτάρι ανέκαμψε αφότου βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από τις αρχές Ιουνίου.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στο Σικάγο αυξήθηκαν έως και 1,3% μετά από πτώση 6% τις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις.

Η Ρωσία στόχευσε υποδομές σιτηρών, τις αποθήκες και τα σιλό σε λιμάνι της Ουκρανίας προκαλώντας ζημιές δήλωσε στο Telegram ο Oleh Kiper, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής της Οδησσού. Δεν κατονόμασε το λιμάνι.

Η τιμή του σιταριού πάντως, εξακολουθεί να είναι περίπου 20% χαμηλότερα φέτος.

Πηγή: euro2day.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE