Δύσκολες ώρες για διάσημη τραγουδίστρια: "Χάσαμε τον μικρό μας άγγελο…"

Δύσκολες ώρες για διάσημη τραγουδίστρια: "Χάσαμε τον μικρό μας άγγελο…"

Συντετριμμένη είναι η Ντέμι Λοβάτο καθώς έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της σκυλάκι.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί τα δυσάρεστα νέα με τους θαυμαστές της μέσω των σελίδων της στα social media.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε το παρακάτω μήνυμα που συγκινεί: «Νιώθουμε μία ιδιαίτερη θλίψη με το να γράφουμε τη συγκεκριμένη είδηση. Ο Γούιλμερ και εγώ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το μικρό μας άγγελο, τον Μπάντι.


Έφυγε τόσο νωρίς από ένα τραγικό δυστύχημα και θα ήθελα πολύ να μάθω για ποιο λόγο συνέβη. Γνωρίζω ότι ο Θεός μας βάζει σε δοκιμασίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και από αυτές να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το μωρό μας και θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας».

Όπως καταλαβαίνετε, οι θαυμαστές έγραψαν χιλιάδες σχόλια από κάτω για να εκφράσουν τη λύπη τους…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!