Νέα διαμαρτυρία από τους αλλοδαπούς στη Χλώρακα - Στο σημείο αστυνομική δύναμη

Νέα διαμαρτυρία από τους αλλοδαπούς στη Χλώρακα - Στο σημείο αστυνομική δύναμη

Στην είσοδο της κοινότητας της Χλώρακας βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (14/8) αλλοδαπά πρόσωπα, πραγματοποιώντας νέα διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη που επιτηρεί τη διαμαρτυρία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, είπε στο ΚΥΠΕ πως οι εκατό περίπου διαμαρτυρόμενοι ζητούν όπως η Κυβέρνηση εξεύρει για αυτούς σπίτια και διαμερίσματα ή να τους συνδεθεί το ρεύμα στο συγκρότημα που διαμένουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιασίδης το ρεύμα έχει αποκοπεί και κάποιοι εξ αυτών έκλεβαν ηλεκτρικό ρεύμα από παρακείμενο υποσταθμό της ΑΗΚ τους τελευταίους έξι μήνες. Ως εκ τούτου η ΑΗΚ προχώρησε στην αποκοπή του ρεύματος και ακολούθως ο συγκεκριμένος υποσταθμός τέθηκε υπό φρούρηση, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο.

Ο κ. Λιασίδης είπε πως συνομίλησε με εκπρόσωπο των διαμαρτυρόμενων, ο οποίος είπε πως δεν μπορούν να διαμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων και αιτήθηκε χώρο για να διαμένουν, ενώ εξέφρασε την προθυμία τους να πληρώνουν ενοίκιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE