Αντώνης Χρυσουλάκης: Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός του θείου του - «Χάσαμε το μοναχοπαίδι μας»

Αντώνης Χρυσουλάκης: Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός του θείου του - «Χάσαμε το μοναχοπαίδι μας»

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα Κυριακή (13/8) το πρωί ο 37χρονος δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών», Αντώνης Χρυσουλάκης, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Αιγέως 35 στην Πλατεία Αττικής, στο οποίο έμενε μόνος του.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί για φωτιά στο διαμέρισμα. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο υπήρχαν πολλοί καπνοί, καθώς τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού. Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη μίλησε στο Star. «Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι μας», είπε συγκλονισμένος ο θείος του άτυχου δημοσιογράφου.

«Άκουσα μια κυρία που φώναζε "παιδί μου, παιδί μου"», είπε μια γειτόνισσα στην κάμερα του Star.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE