Αναστάτωση σε πτήση από Λάρνακα προς Ισραήλ: Οσα αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό

Αναστάτωση σε πτήση από Λάρνακα προς Ισραήλ: Οσα αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό

Η συμπεριφορά δύο επιβατών πτήσης που θα αναχωρούσε χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Ισραήλ, ανάγκασε τον πιλότο να μην προχωρήσει σε απογείωση του αεροσκάφους, ενώ τα δύο άτομα που προκαλούσαν ανησυχία με τη συνδρομή της Αστυνομίας, αποβιβάστηκαν από αυτό και τους έγιναν συστάσεις και παρατηρήσεις.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, «γύρω στις 19.10 το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου, η Δύναμη ενημερώθηκε ότι σε αεροσκάφος που τροχιοδρομούσε για να προσεγγίσει τον διάδρομο απογείωσης, με προορισμό γειτονική χώρα, δύο επιβάτες προκαλούσαν ανησυχία με τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο παρά τις προτροπές του προσωπικού του αεροπλάνου, οι δύο νεαροί εξακολουθούν να προκαλούν ανησυχία».

Πρόσθεσε ότι «λόγω ακριβώς της συμπεριφορών των δύο ατόμων, ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε οδηγίες όπως μην ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση. Στο χώρο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας αεροδρομίου, τα οποία αποβίβασαν τα δύο άτομα από το αεροσκάφος».

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου «στα δύο πρόσωπα έγιναν συστάσεις και παρατηρήσεις και τελικά δεν ταξίδεψαν με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, το οποίο αναχώρησε με καθυστέρηση. Οι δύο νεαροί αναχώρησαν αργότερα με άλλη πτήση με προορισμό τη χώρα τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.