Κοιμήθηκαν στο πάτωμα γαμπρός και νύμφη στον Καναδά - Πήραν τα βουνά για φωτογραφίες και... αποκλείστηκαν μαζί με άλλα 300 άτομα - Βίντεο

Κοιμήθηκαν στο πάτωμα γαμπρός και νύμφη στον Καναδά - Πήραν τα βουνά για φωτογραφίες και... αποκλείστηκαν μαζί με άλλα 300 άτομα - Βίντεο

Σε περιπέτειες έμπλεξε ένα ζευγάρι νεονύμφων από τον Καναδά καθώς θέλοντας να βγάλουν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες αποφάσισαν να ανέβουν στο βουνό Σάλφερ στο Εθνικό Πάρκο Μπανφ.

Αφού όμως η Ζακλίν και ο Μπρένεν ΜακΚόνελ έβγαλαν ένα ”σωρό εντυπωσιακές φωτογραφίες” όπως λέει η νεόνυμφη, και πήγαν να πάρουν το τελεφερίκ για να επιστρέψουν...ανακάλυψαν πως είχε γίνε διακοπή ρεύματος, λόγω κεραυνού, και είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

Έτσι το ζευγάρι, όπως λένε στο βίντεοτου BBC, αναγκάστηκε να περάσει την πρώτη νύχτα γάμου, μαζί με άλλα περίπου 300 άτομα που είχαν αποκλειστεί στο βουνό.

Πέρασαν όλη τη νύχτα εκεί και κοιμήθηκαν με το νυφικό και το γαμπριάτικο κουστούμι στο πάτωμα στις εγκαταστάσεις του τελεφερίκ επάνω στο βουνό..

Όπως είπε ο Μπρένεν, στον πρώτο όροφο κοιμήθηκαν πολλά άτομα που είχαν πανικοβληθεί αλλά στον τρίτο όπου ήταν εκείνοι, οι περισσότεροι διατηρούσαν την ψυχραιμία τους και ήταν όλα πολύ ήρεμα.

Δηλώνουν μάλιστα πως η όλη εμπειρία ”δεν ήταν και τόσο κακή”, καθώς ήταν ζεστοί και ασφαλείς και ”είχαν ο ένας τον άλλον”.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.