Σοκ στην Ελλάδα: Γρονθοκοπούσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Σοκ στην Ελλάδα: Γρονθοκοπούσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, έλαβε χώρα τη νύχτα της Τετάρτης, σε χωριό του Αγρινίου.

Ενας 54χρονος, επιτέθηκε και χτύπησε τη 42χρονη σύζυγό του με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα αυτή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, όπως μεταδίδει το agrinionews.gr.

Περίοικοι, που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 54χρονο.

Σε βάρος του, έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE