Σούπερ Κική: «Ο Ξαρχάκος με έκανε ρεζίλι των σκυλιών» εκρήγνυται η instagrammer

Σούπερ Κική: «Ο Ξαρχάκος με έκανε ρεζίλι των σκυλιών» εκρήγνυται η instagrammer

Με ένα βίντεο στο YouTube, η Σούπερ Κική περιέγραψε μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην ίδια και τον Σταύρο Ξαρχάκο, σε ένα μαγαζί με μουσική σκηνή, που εργαζόταν κατά το παρελθόν, ως σερβιτόρα.

Όπως είπε η instagrammer και YouTuber, την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω "δεν είναι αυτός ας βγω"» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω "δεν παίζει" και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους "ντιν". Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει "Σςςςς". Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και 'γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα... που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το "σουτ". Για ένα 20αρικάκι μου το πες το "σουτ" και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε τέλος η Σούπερ Κική.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE