Πυρκαγιά σε διαμέρισμα: Απομακρύνθηκε ηλικιωμένη από νεαρό ήρωα - Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα: Απομακρύνθηκε ηλικιωμένη από νεαρό ήρωα - Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου ανταποκρίθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10/8 με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά στην κουζίνα διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στον Άγιο Δομέτιο.

Από την πυρκαγιά η κουζίνα του διαμερίσματος έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε και το υπόλοιπο διαμέρισμα.

Ένα νεαρό πρόσωπο απομάκρυνε ηλικιωμένη πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ακολούθως παραλείφθηκαν και οι δυο από ασθενοφόρο για την προληπτική μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας αφού εισέπνευσαν καπνό.

Η αιτία ήταν ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE