Έμεινε κλειδωμένος στο όχημα μέσα στον καύσωνα και έβαλε τις φωνές - Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Λεμεσό

Έμεινε κλειδωμένος στο όχημα μέσα στον καύσωνα και έβαλε τις φωνές - Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Λεμεσό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην Αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για άνδρα που κλειδώθηκε σε όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό, χθες γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο τράπεζας, ο οποίος κλειδώθηκε σε όχημα εργασίας με το οποίο μετέφερε χρήματα, ενώ λόγω της έντονης ζέστης αισθάνθηκε αποπνικτικά και ξεκίνησε να φωνάζει.

Πολίτες που ήταν στο σημείο άκουσαν τις φωνές του άνδρα και άμεσα κάλεσαν Πυροσβεστική και Αστυνομία, όπου έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον εν λόγω άνδρα.

Το πιο πάνω περιστατικό επιβεβαίωσε στο ThemaOnline και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής.

Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE