Βόλος: Από το γλέντι του γάμου στο κρατητήριο ο πατέρας του γαμπρού – Ο λόγος

Βόλος: Από το γλέντι του γάμου στο κρατητήριο ο πατέρας του γαμπρού – Ο λόγος

Στο κρατητήριο κατέληξε ο πατέρας του γαμπρού που διοργάνωσε γλέντι με 3000 καλεσμένους, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για την χαρά του παιδιού του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το μεγάλο τσιγγάνικο γλέντι κράτησε μέχρι τις 5.30 το πρωί οπότε και συνελήφθη ο πατέρας του γαμπρού για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας «έπεφταν» βροχή στην αστυνομία.

Η ορχήστρα έπαιζε αδιάκοπα από το απόγευμα και οι συμπέθεροι εμφανίστηκαν ως διοργανωτές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας, που χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και κρίθηκε ένοχος. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE