Ρωσία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο που συνεργάζεται με τον στρατό έξω από τη Μόσχα - 43 οι τραυματίες

Ρωσία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο που συνεργάζεται με τον στρατό έξω από τη Μόσχα - 43 οι τραυματίες

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης σε αποθήκη με εκρηκτικά, εντός εργοστασίου οπτικών και μηχανικών ειδών στην περιοχή Σεργκιέβ Ποσάντ, στα περίχωρα της Μόσχας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, 43 είναι τα άτομα που έχουν τραυματιστεί, ενώ εκφράζονται φόβοι και για εγκλωβισμένους κάτω απο τα χαλάσματα.

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της περιοχής ανέφερε πως 31 άνθρωποι τραυματίστηκαν, «μεταξύ των οποίων τρεις με σοβαρά τραύματα, βρίσκονται στην εντατική». Άλλα 12 άτομα διακομίστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ συνολικά 19 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται.

Το εργοστάσιο στο Σεργκιέβ Ποσάντ παράγει οπτικό εξοπλισμό, με τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας να είναι μεταξύ των πελατών του.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE