Οι σέξι παρουσίες στις Κυπριακές παραλίες λίγο πριν να φύγει το καλοκαίρι - Φωτογραφίες

Οι σέξι παρουσίες στις Κυπριακές παραλίες λίγο πριν να φύγει το καλοκαίρι - Φωτογραφίες

Η ζέστη καλά κρατεί αν και οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, με τις σέξι παρουσίες στις Κυπριακές παραλίες να «ανεβάζουν» επικίνδυνα τον υδράργυρο.

Με μπικίνι αλλά και σέξι μαγιό πολλές κυρίες και κύριοι της σόουμπιζ και μη εμφανίστηκαν στις παραλίες βγάζοντας την πιο σέξι εκδοχή τους. 
Κάποιοι με ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα και κάποιες άλλες με σέξι καμπύλες. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία τους στις παραλίες προκάλεσε «αναστάτωση».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ LIFENEWSCY.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE