Έρχεται Κύπρο για το συνέδριο των Αποδήμων ο Μενέντεζ

Έρχεται Κύπρο για το συνέδριο των Αποδήμων ο Μενέντεζ

Ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ θα προσφωνήσει το συνέδριο των Αποδήμων που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23-25 Αυγούστου στη Λευκωσία.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Θάλεια Πολυδώρου Αντωνίου, Προϊστάμενη Υπηρεσίας Κυπρίων Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων, πρόκειται για "εξαιρετικά σημαντικό γεγονός".

Η τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στην Αγλαντζιά και θα το προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οπως ανέφερε η κ. Αντωνίου, "είναι εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για εμάς και για την Κύπρο μας και θα γραφτεί στην ιστορία του Συνεδρίου των Αποδήμων Κυπρίων".

Ο Γερουσιαστής Μενέντεζ, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, θα προσφωνήσει τις εργασίες του Συνεδρίου των αποδήμων , για πρώτη φορά στην πορεία της ιστορίας του, με φυσική παρουσία, την Πέμπτη, 24/8/2023, στις 17.15.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE