Σε κώμα μητέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Χρειάζεται επειγόντως αίμα

Σε κώμα μητέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Χρειάζεται επειγόντως αίμα

Σε κώμα νοσηλεύεται μητέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με συγγενείς και φίλους να απευθύνουν επείγουσα έκκληση προς όλους όσους έχουν ομάδα αίματος Όμικρον αρνητικό για να σπεύσουν για αιμοδοσία.

Όπως αναφέρει μήνυμα από εθελοντές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Mια παράκληση, προτροπή προς όλους μας για ένα κατεπείγον θέμα Υγείας ενός συνανθρώπου μας που βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζεται αίμα με ομάδα αίματος Ο- γιατί βρίσκεται σε κώμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού».

Δείτε βίντεο από φίλη της μητέρας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE