Φωτιά στη Λεμεσό: O Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ σήμερα στο συντονιστικό κέντρο

Φωτιά στη Λεμεσό: O Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ σήμερα στο συντονιστικό κέντρο

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα (08/08) ο Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, Ιταμαρ Μπέν-Γκβιρ, στο συντονιστικό κέντρο παρά την Κοινότητα Παραμύθας, στις 9.00 το πρωί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, τον Υπουργό κ. Μπεν-Γκβιρ,  για θέματα Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Προστασίας Συνόρων υπό την αρμοδιότητα του οποίου βρίσκονται οι δυνάμεις πυρασφάλειας που έχουν σταλεί χθες στην Κύπρο, θα υποδεχθεί η ομόλογος του, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, κ.Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE