Σειρήνες στην παραλία Κιτίου - Νεαροί έτρεχαν με τα μαγιό να δουν τι συμβαίνει (ΦΩΤΟ)

Σειρήνες στην παραλία Κιτίου - Νεαροί έτρεχαν με τα μαγιό να δουν τι συμβαίνει (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 21/08/2015, προς ξημερώματα Σαββάτου στην ΕΜΑΚ, στην Κοφίνου.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, στην οργανωμένη παραλία του Κιτίου, Παρασόλια, έθεσε σε κινητοποίηση την ΕΜΑΚ.

Άνδρες της επίλεκτης ομάδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανταποκρίθηκαν με δυο πυροσβεστικά οχήματα.

Αυτοκίνητο νεαρού, ο οποίος διασκέδαζε μαζί με φίλους του, στο Beach Bar «Careta», τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο μερικά μέτρα μακριά από την παραλία, σε χωματόδρομο. 

H φωτιά, ευτυχώς, κατασβέστηκε προτού επεκταθεί σε παρακείμενα χωράφια με ξηρά βλάστηση και εξοχικές κατοικίες. 

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στην σκήνη έφθασαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και μέχρι και αυτή την ώρα (2 τα ξημερώματα), διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, μη αποκλειομένου και του ενδεχόμενου της κακόβουλης ενέργειας. 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, πάντως, δήλωσε, στην ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, ότι «δεν υποψιάζεται κανένα και ότι βοηθά όλο τον κοσμό»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE